Blijf op de hoogte met Mijn Spaarrente
De dienst Mijn Spaarrente houdt u gratis en geheel vrijblijvend op de hoogte van rentewijzigingen en alle ontwikkelingen op de spaarmarkt waar u als spaarder uw voordeel mee kunt doen. Mijn Spaarrente is een initiatief waarbij www.spaarrekeningen.nl samenwerkt met Vanspaarbankveranderen.nl. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden die Mijn Spaarrente u biedt:
Nieuwsbrieven
In de nieuwsbrief geven Hanneke van Veen en Rob van Eeden informatie over de ontwikkelingen op de spaarmarkt. Hanneke en Rob zijn sinds het jaar 2000 actief als auteurs van boeken over sparen, beheerders van diverse spaarsites en columnisten op diverse sites, waaronder Tros Radar en Verhuis je Geld. Hanneke en Rob doen zelf ook regelmatig onderzoeken die in vele kranten gepubliceerd worden.
Nieuwsbrief (nieuws, ontwikkelingen en onderzoeken)
Nieuwsflash (korte berichten, waarschuwingen, aankondigingen)
Attenderingsservice (2x per maand hoogste rentes van diverse spaarvormen)
Gratis aanmelden
Rentemeldingen
Als u alles uit uw spaargeld wilt halen, is het belangrijk om de rente ontwikkelingen goed in de gaten te houden. Dat geldt voor spaarrekeningen die u zelf gebruikt, maar wellicht ook voor spaarrekeningen die u overweegt te openen. Het bijhouden van de spaarrentes wordt erg eenvoudig als u gebruik maakt van onze Rentemeldingen. U ontvangt namelijk gratis een email op het moment dat de rente wijzigt van een spaarrekening die u volgt.
Altijd op de hoogte van de laatste rentestanden
Haal het maximale rendement uit uw spaargeld
Groot aantal zelf in te stellen rentemeldingen. Standaard 25 per gebruiker.
Gratis aanmelden