Informatieve websites over sparen en geldzaken

Op spaarrekeningen.nl vind je heel veel informatie over sparen. Uiteraard zijn er nog veel meer interessante sites over sparen en andere financiele onderwerpen. Op deze pagina vind je een aantal websites op een met informatie over geldzaken.

Andere websites van HomeFinance

homefinance.nlWebsite met informatie over o.a. hypotheken, sparen, lenen, verzekeringen en pensioenen. Veel berekeningen, vergelijkingen en rentestanden. Daarnaast heel veel algemene informatie en actualiteiten.
Van spaarbank veranderenBekende website op het gebied van sparen. Veel aandacht voor veilig sparen.
actuelerentestanden.nlOp deze website vind je actuele en historische rentes op het gebied van sparen, lenen en hypotheken en algemene rentes (zoals Euribor)


Instanties

KifidHet KiFid (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening) is een instantie die bemiddelt bij geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners.
De Nederlandsche BankDe Nederlandse Bank (DNB) is verantwoordelijk voor het bewaken van de financiële stabiliteit in Nederland. 1 van de taken is toezicht houden op (spaar)banken.
AFMDe AFM (Autoriteit Financiële Markten) is toezichthouder op de financiële markten op het gebied van sparen, beleggen, verzekeren en lenen.


Overige financiële websites

Geld startpaginaStartpagina over geldzaken met een aantal renteoverzichten en links naar een groot aantal sites met interessante informatie over geldzaken.
Ga direct naar:
Spaarrekeningen zonder voorwaarden
Alle spaarrekeningen vergelijken
Deposito rekeningen vergelijken
Jeugdsparen vergelijken
Duurzaam sparen vergelijken
Spaargarantie: wat houdt dat in?