Overzicht hoogste spaarrente duurzaam sparen

Bij duurzaam sparen wordt het spaargeld alleen gebruikt voor duurzame investeringen. Op deze pagina vergelijken wij de actuele spaarrentes en voorwaarden van duurzame spaarrekeningen. Onderaan de pagina vind je meer informatie over duurzaam sparen en een toelichting op de tabel.
Min Max   
2,15% 2,15%  
2,00% 2,00%  
1,40% 1,70%  
0,55% 1,75%  
0,55% 1,75%  
Laatste rentecontrole op: 18-07-2024Hoe komen we tot deze vergelijking?
De laatste jaren is duidelijk geworden dat banken het aan hen toevertrouwde spaargeld nogal eens gebruiken voor investeringen waar veel mensen niet achter staan. Denk aan de wapenindustrie, milieuonvriendelijke projecten en zelfs kinderarbeid. Voor spaarders die er zeker van willen zijn dat hun spaargeld alleen naar duurzame projecten gaat, is duurzaam sparen interessant. Bij duurzaam sparen wordt het spaargeld alleen geinvesteerd in duurzame projecten. Soms (maar lang niet altijd) kan dat ook nog een belastingvoordeel opleveren.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle duurzame spaarrekeningen waarvan wij de spaarrentes bijhouden. De voorwaarden van deze rekeningen kun je op verschillende manieren achterhalen. Allereerst door te klikken op de naam van de spaarrekening. Daarnaast door met je muis over het vergrootglas te gaan dat je kunt vinden in de tabel bij de betreffende spaarrekening. Tenslotte kun je verschillende duurzame spaarrekeningen met elkaar vergelijken door een vinkje te plaatsen in de eerste kolom van de tabel en vervolgens te klikken op de knop "vergelijken".
Ga direct naar:
Spaarrekeningen zonder voorwaarden
Alle spaarrekeningen vergelijken
Deposito rekeningen vergelijken
Jeugdsparen vergelijken
Duurzaam sparen vergelijken
Spaargarantie: wat houdt dat in?